Het avondlicht, in een bos, aan een rivier, in eigen dorp of in je favoriete park....op locatie een fotoshoot doen geeft nog meer die "speciale" ervaring. Niet iedereen staat graag in een kamer te poseren, maar geeft juist die buitenlucht of een unieke plaats die extra vibe die je wil om het beste van jullie zelf te laten vastleggen. Koppeltjes die verliefd zijn of iets te vieren hebben, een verlovingsshoot, een zwangerschap bij golden hour, met je  trouwe viervoeter, met je gezin, beste vriendinnen die 50 worden willen vieren, of grootouders met de kleinkinderen. Alles kan en mag. Ook afstudeerfoto s en vertrekken op wereldreis, kankervrij zijn en willen toasten met foto's op een nieuw hoofdstuk... laat het vastleggen !

Zeer professionele en ervaren fotograaf! De afspraak inplannen en onze communicatie ging ook heel vlot. Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan op locatie. Van zodra we waren aangekomen, voelden we ons meteen op ons gemak, ook al hadden wij nooit eerder een fotoshoot gedaan. Stefan wist ons goed te begeleiden en ons de juiste poses aan te tonen. Er werden verschillende achtergronden (plaatsten in het Buggenhout bos) gebruikt en diverse poses van de zwangere buik en ons twee. Wij mochten ook zelf poses suggereren en die heeft Stefan ook prachtig in beeld gebracht! Nadien konden we samen de favoriete foto's selecteren om een album te laten maken en/of de digitale bestanden ervan te bestellen. Er lag een proefdruk van album ter illustratie en deze zag er prachtig uit! Zeer kwaliteitsvol en mooi papier /printkwaliteit. Het was veel beter dan onze verwachting. Niet te zweverige of melige foto's, maar wel heel romantisch en mooi. Prijs/kwaliteit is ook zeer goed! Kortom een zeer aangename ervaring met een top fotograaf en een geweldige herinnering aan mijn zwangerschap! Mijn persoonlijke mening is dat dit een geweldig cadeau is dat elke zwangere vrouw zichzelf moet gunnen, want het is toch niet elke dag even gemakkelijk.

Positief: KwaliteitProfessionaliteitResponsiviteitWaarde

Laura Spita 07/2023

Wij hebben Stefan geboekt voor een verlovingsshoot op locatie. Een zeer sympathieke, professionele fotograaf die ons perfect heeft begeleid vanaf de eerste minuut. Hij luisterde ook naar de ideeën die wij voor ogen hadden en dit draaide uit in prachtige foto’s. Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt, Stefan!

Annelien Tas 04/2023

Verplaatsingskosten tot 20km van Opwijk inbegrepen, daarna 0.30€/km

Contacteer me via onderstaand formulier als je specifieke vragen hebt.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.