Portretfotograaf

Foto's zijn er om een leven lang te koesteren, te ontroeren en een lach te toveren of dat traantje van geluk.

Studio

Wat mijn klanten zeggen:

Mijn vriend en ik deden bij Stefan een koppel fotoshoot. Stefan is een super aangename fotograaf. Hij stelt je helemaal op je gemak, van zenuwen dus geen sprake. Hij begeleidt je goed, hier en daar een grapje en hij legt poses perfect uit. Wij hebben er enorm van genoten en komen zeker nog eens terug!! 🤩

Kiara Van Oosten 04/2024

Heel professionele manier van werken, efficiënt, oog voor detail, voeling met de klanten en een prachtig resultaat. Zeker een aanrader.

Stef De Brandt 11/2023

Een topfotograaf! Enige tijd geleden deden we een zwangerschapsfotoshoot op locatie. We kregen goede uitleg, Stefan zocht de mooiste plekjes uit, en hij loodste ons door de shoot met veel enthousiasme en geduld. Stefan heeft onze zwangerschap op prachtige wijze vastgelegd. Bedankt voor de mooie foto’s!

Hans Van den Plas 10/2023

Wij hebben Stefan geboekt voor een verlovingsshoot op locatie. Een zeer sympathieke, professionele fotograaf die ons perfect heeft begeleid vanaf de eerste minuut. Hij luisterde ook naar de ideeën die wij voor ogen hadden en dit draaide uit in prachtige foto’s. Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt, Stefan!

Annelien Tas - 05/2023

Zeer bekwaam in zijn vak, weet wat hij doet. Dadelijk op ons gemak tijdens de fotoshoot! Een echte aanrader! Ons zie je nog terug! Dank je wel voor de mooie foto’s!

Shari Smekens - 04/2023

Stefan is een krak in zijn vak.
Helpt je goed op pad en je voelt je direct op je gemak.
De foto´s zijn 1 voor 1 allemaal pareltjes!
Super tevreden!

Sara Goossens - 02/2023

Zeer goede begeleiding, stelt je snel op je gemakt, foto's direct te bekijken, help goed bij het poseren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Shauni Van Goethem 01/2023

Stefan is heel professioneel, ervaren en een zeer aangename persoon; de fotoshoot verliep heel vlot, door zijn rustige aanpak en handige aanwijzingen was de fotoshoot een zelfs schrijvend verhaal. Een fantastische ervaring!

Chris Van Den Heuvel 12/2022

Super lieve, leuke fotograaf.
We voelden er ons meteen thuis.
Zeker een aanrader 👍🏻👍🏻

Jolien Lauwers 04/2023

Via Facebook kwam ik in contact met Stefan, heel snel en makkelijk konden we een shoot vastleggen voor onze hond. Ondanks dat onze hond niet meteen de gemakkelijkste is om vast te leggen op beeld, speelde hij hier goed op in en zijn de foto's super goed gelukt! Wij raden Stefan Hoeven zeker aan als fotograaf!

Nikki De Waegeneer 05/2022

Contacteer me via onderstaand formulier als je specifieke vragen hebt.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.